09:00 – 18:00

Luni - Vineri

www.wetrust.ro

0351 427 741

Bine ai venit la WeTrust.ro, locul de unde începi să iți construiești încrederea online.

20/05/2022

09:00 – 18:00

Luni - Vineri

www.wetrust.ro

0351 427 741

Sanaplus.ro

SanaPlus | Medical Warehouse

Import și distribuție consumabile si echipamente medicale.

Având o experiență vastă în vânzarea de consumabile medicale, aparatură sau instrumentar, am înțeles că, alături de “chemarea” pentru această meserie, calitatea produselor poate crea, deasemenea, plusvaloare actului medical. Astfel, colaborarea cu parteneri din România si străinătate care au la bază valori bazate pe respect si etică, pentru comercializarea diferitelor consumabile, echipamente sau dispozitive medicale a devenit o prioritate. Ne-am ascultat clienții și am înțeles că o selecție riguroasă a furnizorilor pentru păstrarea unui standard ridicat al produselor este ceea ce își doresc atât pentru calitatea actului medical cât și pentru sănătatea pacienților.

Compania noastră pune un accent deosebit pe înțelegerea și respectarea părerii clienților noștri și pe oferirea de soluții viabile pentru fiecare solicitare în parte, soluții independente care corespund cel mai bine unui context personalizat.

Noi, la SanaPlus, suntem o mare familie și ne implicăm activ în sprijinirea comunității. Suntem conștienți că schimbarea pornește de la noi și că orice drum începe cu primul pas.

Misiunea noastră este să aducem un zâmbet pe buzele celor cărora viața nu le-a surâs îndeajuns. De aceea, redirecționăm 20% din impozitul pe venit către persoanele care suferă de boli incurabile, prin intermediul organizațiilor non-guvernamentale.

Și nu ne oprim aici. Suntem atenți în fiecare zi la nevoile comunității din care facem parte și încercăm să oferim ajutor, oricât de neînsemnat ar părea. La fel poți face și tu. Găsește o cauză în care să crezi și oferă un zâmbet, o vorbă bună, un sfat, prin voluntariat, sau poți redirecționa o parte din impozit.

CINE ADMINISTREAZĂ SITE-UL

Acest website este administrat de catre:

Klasse Jobs Consulting SRL
Sediul social: Strada Garlesti, nr. 70, Craiova, Dolj
Punct de lucru: Strada Garlesti, nr. 121, Craiova, Dolj
CIF: RO21905665
NRC: J16/1095/2007
Telefon mobil: 0745 51 23 23
Email: office@sanaplus.ro

SECURITATE

  • Adresa web securizată, de tipul HTTPS;
  • Existența unui sigiliu de încredere;

PLÂNGERI ȘI SESIZĂRI

  • Link către ANPC ( Autoritatea pentru Protecția Consumatorului );

Dacă doriți să ne sesizați o problemă legată de acest site, va rog să ne scrieți la: contact@wetrust.ro

Top