Sigiliul WeTrust

Într-un prezent în care transparența și credibilitatea sunt o sursă crescândă de avantaj competitiv, câștigarea încrederii consumatorilor este esențială.

Obținerea marcajului «Site Verificat», furnizat de WeTrust, este modul simplu a-ți crește rapid credibilitatea. Astfel, clienții vor avea motive suplimentare să creadă că afacerea ta este legitimă și are o bună reputație.

Despre WeTrust

WeTrust militează pentru un internet sigur și onest. Compania noastră, ca terță parte cu caracter neutru, verifică respectarea standardelor online ale unui site  și îndeplinirea obligațiilor legale, susținând necesitatea înștiințării utilizatorilor asupra aspectelor care îi vizează – comerciale și non-comerciale, de securitate și confidențialitate.

Comunitatea WeTrust

Potrivit cercetărilor efectuate în domeniu, 7 din 10 cumpărători online de produse sau servicii au spus ca nu vor cumpăra de pe site-urile în care nu au încredere. Ca atare, trebuie să câștigi încrederea cumpărătorilor, pentru a-ți putea crește vânzările. Cum poți să realizezi acest lucru? Lasă-ne să verificăm informațiile pe care le-ai furnizat, să le îmbunătățim (dacă este cazul) și apoi să spunem vizitatorilor tăi că ai o afacere de încredere.

Adauga sigiliul WeTrust

Companiile care sunt transparente cu privire la standardele și practicile online, lasă clienților controlul asupra deciziilor. Procedând în acest fel, oferă valoare certă tranzacțiilor online, în schimbul cărora vor fi catalogate ca fiind «de încredere» și vor câștiga acces permanent la coșul de cumpărături al consumatorului.
Într-un prezent în care transparența și credibilitatea sunt o sursă crescândă de avantaj competitiv, câștigarea încrederii consumatorilor este esențială.

Importanta sigiliullui
WeTrust

Cumpărătorii online

7 din 10 cumpărători online au declarat ca nu vor cumpăra de pe site-uri în care nu au încredere.
undraw_real_time_sync_re_nky7

Creșterea vânzărilor

Marcajul de încredere îți mărește vânzările de produse sau servicii cu minim 12- 15%.

Importanța sigiliului

În unele sondaje, 61% dintre participanți nu au cumpărat pentru că a lipsit marcajul de încredere.

După implementarea marcajului am simtit o creștere chiar din prima lună. Foarte util.

Iulian Cozma
Sales Manager @ Gynmag.ro