Intrebari frecvente

Încercăm să îți venim în ajutor răspunzându-ți la câteva întrebări pe care ți le-ai putea pune în legătură cu sigiliul „Site Verificat”.

Un marcaj de încredere este un produs care semnalizează vizitatorilor faptul că site-ul pe care navighează a fost verificat și este unul legitim. Existența unui astfel de sigiliu în cadrul unei platforme online semnifică faptul că, în urma verificării datelor existente în cadrul acelei platforme, de către o companie terță, a fost confirmat faptul că firma este una de încredere și respectă standardele online de calitate și transparență.

Orice antreprenor trebuie să fie conștient de faptul că, încrederea pe care o generează site-ul pe care îl deține este piatra care stă la temelia succesului afacerii sale, tradus în vânzarea serviciilor și/sau produselor comercializate. Genul acesta de aspect – existența unui simbol vizual al veridicității site-ului, în urma verificării amănunțite a acestuia de către un trust de încredere – conferă confort psihologic vizitatorilor, fapt care îi transformă în cumpărători.

Marcajul „Site Verificat” iți aduce mai multi cumpărători, vânzări în creștere și clienți fideli. Vezi avantajele în secțiunea

Despre sigiliul „Site Verificat”

Lasă-ne să te ghidăm în rezolvarea acestui aspect prin indicarea problemelor și menționarea soluțiilor. Mai departe, tu, contemplează asupra succesului afacerii tale!

Informațiile de bază, care a căror existență/corectitudine conferă legitimitate site-ului tău și insuflă încredere potențialilor clienți.

  • Informații legale ( Denumirea societății comerciale, Sediul social, Cod de înregistrare fiscala etc );
  • Informații relevante pentru clienți ( Termeni și condiții, Politica de retur, Modalități de plata, Livrarea produselor etc );
  • Aspecte legate de securitate ( certificat SSL, marcaj de încredere );
  • Aspecte comerciale ( Program de lucru, Căsuța de căutare, Simbolul copyright etc );
  • Sistem de sesizări ( Link ANPC, Adresa pentru sesizări ).

LISTA COMPLETA A INFORMAȚIILOR VERIFICATE.

Informațiile se verifică de către societatea ce administrează site-ul wetrust.ro, pagină cu pagină, în conformitate cu standardele menționate în paginile acestui site.

Informațiile se verifică de cel putin două ori pe an: o dată la semnarea contractului și a două oară în perioada cuprinsă intre luna a șasea și luna a douăsprezecea a contractului, sau ori de câte ori suntem sesizați de către părți terțe.

Înțelegem să punem la dispoziția utilizatorilor www.wetrust.ro numai informații corecte privind activitatea și conținutul paginilor site-ului dvs, pentru care ați primit marcajul „Site Verificat”. Între compania care administrează www.wetrust.ro și compania dvs se semnează un contract prin care ne angajăm răspunderea pentru informațiile pe care le verificăm și pe care, apoi, le furnizăm prin intermediul acestui site. Un astfel de contract ne obligă moral dar mai ales legal față de compania dvs.

Plata se face prin „Ordin de plată” sau prin „Depunere” in contul societății noastre, pe baza Facturii Proforma emisă de către administratorul site-ului wetrust.ro către dvs, factură care cuprinde toate datele necesare plății.

Marcajul se poate acorda oricărui tip de site care respectă condițiile legale privind funcționarea, comercializarea produselor și prezentarea informațiilor.