Încercăm să îți venim în ajutor răspunzându-ți la câteva întrebări pe care ți le-ai putea pune în legătură cu sigiliul „Site Verificat”.

Poate că nu sunt complete sau poate că lipsesc anumite răspunsuri, însă te asigurăm că ne străduim să îți descoperim nelămuririle și să le publicăm de fiecare dată. Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se află mai jos, te rugăm să ne scrii la adresa de email contact@wetrust.ro și îți vom răspunde negreșit.

Îți mulțumim pentru că te implici și îți dorești un internet mai sigur.

De ce sa investesc într-un marcaj de încredere?

Orice antreprenor trebuie să fie conștient de faptul că, încrederea pe care o generează site-ul pe care îl deține este piatra care stă la temelia succesului afacerii sale, tradus în vânzarea serviciilor și/sau produselor comercializate. Genul acesta de aspect – existența unui simbol vizual al veridicității site-ului, în urma verificării amănunțite a acestuia de către un trust de încredere – conferă confort psihologic vizitatorilor, fapt care îi transformă în cumpărători. Vezi si Despre marcajul „Site Verificat”.

Dacă nu îndeplinesc unul sau mai multe standarde?

Lasă-ne să te ghidăm în rezolvarea acestui aspect prin indicarea problemelor și menționarea soluțiilor. Mai departe, tu, contemplează asupra succesului afacerii tale! Vezi si Informatii verificate magazine online sau Informatii verificate site-uri prezentare

Cum se verifică informațiile?

Informațiile se verifică de către societatea ce administrează site-ul wetrust.ro, pagină cu pagină, în conformitate cu standardele menționate în paginile acestui site.

Este de încredere firma care face verificarea ?

Înțelegem să punem la dispoziția utilizatorilor www.wetrust.ro numai informații corecte privind activitatea și conținutul paginilor site-ului dvs, pentru care ați primit marcajul „Site Verificat”. Între compania care administrează www.wetrust.ro și compania dvs se semnează un contract prin care ne angajăm răspunderea pentru informațiile pe care le verificăm și pe care, apoi, le furnizăm prin intermediul acestui site. Un astfel de contract ne obligă moral dar mai ales legal față de compania dvs.

Cum plătesc ?

Plata se face prin „Ordin de plată” sau prin „Depunere” in contul societății noastre, pe baza Facturii Proforma emisă de către administratorul site-ului wetrust.ro către dvs, factură care cuprinde toate datele necesare plății.

Când se verifică informațiile?

Informațiile se verifică de cel putin două ori pe an: o dată la semnarea contractului și a două oară în perioada cuprinsă intre luna a șasea și luna a douăsprezecea a contractului, sau ori de câte ori suntem sesizați de către părți terțe.

Cu ce mă ajută marcajul "Site Verificat"?

Marcajul „Site Verificat” iți aduce mai multi cumpărători, vânzări în creștere și clienți fideli. Vezi avantajele in sectiunea Despre marcajul „Site Verificat”.

Marcajul se acordă oricărui tip de site?

Marcajul se poate acorda oricărui tip de site care respectă condițiile legale privind funcționarea, comercializarea produselor și prezentarea informațiilor.