Site verificat
admin Niciun comentariu

După o lungă perioadă de testare, în urma căreia am obținut rezultate vizibile privind eficiența marcajului „Site Verificat”, în luna martie a acestui an, am luat decizia să lansăm oficial pe piața online din România acest produs foarte util companiilor care își doresc o creștere a vizibilității sau a vânzărilor în mediul virtual!

Principala caracteristică a acestui produs este informarea utilizatorilor unui site web că informațiile, care se regăsesc  în cadrul paginilor sale, au fost verificate de către o altă companie. Astfel, asigurăm vizitatorii despre standardele înalte, de bună practică online și comportament onest, pe care le folosește respectivul site.

Pentru companii scopul este ceva mai precis și anume mărirea vânzărilor. 7 din 10 cumpărători online de produse sau servicii au spus ca nu vor cumpăra de pe site-urile în care nu au încredere. Ca atare, trebuie să câștigi încrederea cumpărătorilor pentru a-ți putea crește vânzările. Cum poți să faci asta? Lasă-ne să verificam informațiile pe care le-ai furnizat, să le îmbunătățim, dacă e cazul, și apoi să spunem vizitatorilor tăi că ai o afacere de încredere. Marcajul „Site Verificat” mărește încrederea utilizatorilor în afacerea ta și conduce la creșterea vânzărilor companiei, câștigarea de noi clienți și fidelizarea celor existenți.

Ajutăm micile afaceri să crească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *